divendres, 27 de gener del 2012

Malson

Es va alçar d'un bot i va romandre asseguda sobre els llençols, de seguida al seu record van venir les classes de relaxació i va intentar fer els exercicis per normalitzar la serva respiració. Podia notar, amb cada glopada d'aire, com el seu cor anava disminuint la velocitat i com els seus músculs es relaxaven.

Fins que no es va tranquil·litzar per complet no va adonar-se'n de que tenia tot el rostre humit i una lleugera sensació a sal s'havia situat al seus llavis, a més els ulls li coïen tant que fins i tot li feia mal tancar-los. Va deixar-se caure altre cop sobre el llit mentre mirava els números vermells del despertador canviar lleugerament. 

Es maleïa mentalment per haver cregut que unes píldores per a no somiar acabarien amb el problema dels seus malsons. Tot i que no recordava haver viscut el somni, l'escena de moments abans li confirmava que aquest havia existit, i ara n'estava segura que era millor saber a que tens por. Va quedar-se mirant com canviaven el dígits fins que els seus ulls no van resistir-ho més i van tornar a tancar-se per oferir-li un somni reparador. 

Alhora que la seva ment s'abocava al son, en eixos instants en els que encara no es sap gairebé si un dorm o no, va imaginar-se el somni que volia, pot ser, si l'imaginava al moment oportú aquest es fondria amb el somni i per una nit no hi hauria més malsons. 

1 comentari: